P

Mäklarhuset

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Bro drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Vi har otroligt lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Alla på kontoret har ett nära band till vår vackra kommun. Antingen bor vi här, har bott eller har släkt som bor i Upplands-Bro kommun. Detta gör att vi har full koll på Upplands-Bros skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Bro idag, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och nyproduktion. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Vi ses!

Kontakt

Telefonnummer:
08 – 581 715 30

Mailadress:
upplands-bro@maklarhuset.se

Webbplats:
maklarhuset.se

P

Öppettider

Under sommaren är kontoret i Bro stängt, vi hänvisar till kontoret på Torget 9 i Kungsängen.

Scroll to Top